Rolgordijnen bij van der Werff Woninginrichting

Rolgordijnen bij van der Werff Woninginrichting

✔ Ruime keuze in stoffen  ✔ Elektrische bediening  ✔ Vakkundige montage

Een rolgordijn is een stijlvolle en praktische raamdecoratie voor in elke kamer. van der Werff Woninginrichting is de rolgordijnenexpert in de regio Utrecht, De Bilt en Zeist. We hebben rolgordijnen van de mooiste stoffen, die zowel in een transparante, lichtdoorlatende als verduisterende uitvoering verkrijgbaar zijn. En behalve de stof zelf, kies je binnen onze collectie één van de vele kleuren en dessins. Welk rolgordijn past het beste bij jouw woonstijl? Wij helpen je bij je zoektocht naar een prachtige raamdecoratie. Je bent van harte welkom in onze showroom.

Rolgordijnen op maat

Van een neutraal rolgordijn tot eentje met een flamboyant dessin. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je een rolgordijn koopt? Geen nood, wij zorgen ervoor dat alles past. De stof, de afmetingen, de afwerking. We beginnen met de stofeigenschappen van jouw rolgordijn. Zo hebben we geluidswerende en vlamvertragende stoffen, maar ook vochtbestendige en vuilafstotende stoffen. Verder geef je het rolgordijn nog een extra persoonlijk tintje met de afwerking. Of je nu gaat voor een luxe koof aan de bovenkant of een houten of aluminium onderlat, jouw rolgordijn valt op.

Ook voor dakramen en draai-kiepramen

Een rolgordijn in de woonkamer, slaapkamer of badkamer? Rolgordijnen zijn er voor alle kamers. En of je nu een groot of klein raam hebt, een dakraam of een draai-kiepraam, een rolgordijn hang je voor ieder raam. Bij de montage van het rolgordijn hoef je echt niet altijd gaten te boren. Ook met klemsteunen of plakstrips bevestig je het rolgordijn op een professionele manier. Twijfel je of een rolgordijn geschikt is voor jouw raam? Onze vakmensen komen graag bij je langs om alles in te meten.

Elektrische rolgordijnen

Met één druk op de knop je rolgordijn naar beneden? Bij een rolgordijn op maat hoort ook een bediening op maat. Maak het jezelf gemakkelijk met een elektrische bediening en geef je rolgordijn instructies op afstand. Gewoon vanuit je comfortabele stoel of vanuit bed. En je bepaalt zelf hoe je het rolgordijn bedient: met een afstandsbediening of via de ingenieuze app op je smartphone of tablet. Ga je liever voor de klassieke bediening met een ketting, dan kan dat natuurlijk ook.

Rolgordijnen kopen in de regio Utrecht, De Bilt en Zeist?

De grote merken van van der Werff Woninginrichting

Bij van der Werff Woninginrichting verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.