Somfy

Somfy: automatische gordijnen en raamdecoratie voor buiten en binnen en in elke stijl

Advies over Somfy

Somfy elektrische zonwering ontdekken in de regio Utrecht, De Bilt en Zeist

Elke dag werken 400 Somfy ingenieurs aan nieuwe oplossingen om jouw comfort en veiligheid in huis te optimaliseren. Zo kun je de luiken elektrisch bedienen en de gordijnen automatisch sluiten. Maar Somfy gaat verder. Er is inmiddels een app voor mobiele telefoon of tablet. Dankzij Somfy Smarthome kun je op afstand heel veel zaken bedienen, onder meer je zonwering. Kom langs bij van der Werff Woninginrichting in Utrecht voor meer informatie.

Somfy elektrische zonwering verhoogt comfort en veiligheid in je huis: te koop bij van der Werff Woninginrichting

Somfy verzorgt elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, tuinhekken, garagedeuren en verlichting in je huis.

Het bedrijf zet zich in voor de optimalisatie van comfort en veiligheid in jouw woning. Denk hierbij aan automatische binnen- en buitenzonwering, beveiliging, toegang en smart home.

Somfy begon ooit in Frankrijk maar is inmiddels te vinden in zestig landen, zo ook in Nederland bij van der Werff Woninginrichting in Utrecht.

Wil je weten wat automatische zonwering voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs bij van der Werff Woninginrichting. We laten je graag de mogelijkheden zien in de winkel.

Somfy elektrische zonwering voor buiten bij van der Werff Woninginrichting in Utrecht

  • Dankzij de zonwering van Somfy regel je lichtinval, temperatuur en zelfs de akoestiek in je woning. En waarom elektrisch? Omdat het gemakkelijk en comfortabel is. Je hoeft er geen stap voor te verzetten als je dat niet wil. De bediening is zelfs mogelijk vanaf je telefoon of tablet.
  •  
  • Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is voor je ramen of in je tuin om bijvoorbeeld zonlicht tegen te houden? Kom dan eens langs bij van der Werff Woninginrichting in Utrecht. Graag laten we je zien wat de mogelijkheden zijn.

Bij van der Werff Woninginrichting in de regio Utrecht, De Bilt en Zeist vind je Somfy elektrische raamdecoratie

Met de zonwering van Somfy zet jij een eigen stijl en sfeer neer in je woning. Binnen de raamdecoratie kun je kiezen uit rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en plissés. Of je nou een klassiek of modern interieur hebt, bij van der Werff Woninginrichting vind je zeker iets dat bij jouw inrichting past.

Alle zonwering is elektrisch. Extra veilig omdat er geen optrekkoordjes aan hangen en handig omdat de koordjes niet in de knoop kunnen raken. Zeker ideaal voor hoge ramen.

De elektrische gordijnen zijn ook te koop in verschillende uitvoeringen: met eenvoudige plooi, volledig verduisterend of licht doorlatend.

We vertellen je graag meer over de verschillende soorten en stijlen binnenzonwering. Kom eens langs bij van der Werff Woninginrichting in Utrecht om je te laten informeren.

Bedien je Somfy elektrische zonwering gemakkelijk met Somfy Smarthome

Gemakkelijk en op afstand je zonwering bedienen met je smartphone of tablet? Dat kan dankzij de Somfy Smarthome. Gebruikers die dit systeem kopen krijgen een box van Tahoma. Met een app op mobiele telefoon of tablet ben je klaar om je luiken of gordijnen op afstand te bedienen.

Ook kun je bepaalde acties op tijd of omstandigheden instellen. Zo kan de zonwering reageren op de hoeveelheid zonlicht, of kunnen de luiken opengaan zodra je moet opstaan. 
Er zijn diverse scenario's in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat als je het huis verlaat de deuren automatisch op slot gaan en de gordijnen sluiten.

van der Werff Woninginrichting laat je graag in de winkel in Utrecht zien wat er allemaal mogelijk is met Somfy Smarthome.

Somfy bij van der Werff Woninginrichting in de regio Utrecht, De Bilt en Zeist

elektrische terrasoverkapping
elektrische rolluiken
elektrische buitenjaloezieën
verticale screens
terras zonwering

interieuradvies

van der Werff Woninginrichting, jouw Somfy specialist in de regio Utrecht, De Bilt en Zeist.

van der Werff Woninginrichting is dé Somfy specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Somfy elektische zonwering, buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Utrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook